Зезалици

- Зошто плавуши мразат да одат во Ве-Це ?
- Треба сами да се соблечат !

Зошто плавуша става џоинт меѓу гради?
- За да ги надува.

- Зашто плавуша седи пред куќа со чаша?
- Бидејќи и рекле дека куќата части.

Страници