Лепак

Оди човек во продавница и му вика на продавачот:
Имате лепак за глувци?
На ова продавачот одговара:
Зошто? Да не ти се дупна глушецот?

Повеќе од ВицотекаТој: Дали ќе се омажиш за мене ? Таа: Имаш ли стан ? Тој: Не.. Таа: Имаш ли BMW ? Тој: Не.. Таа: Зимаш ли плата? Тој:... + повеќе

Гатачката на карти и вели на жената: -Вашиот маж наскоро ќе умре. -Тоа го знам, види дали ќе има истрага?

Снаа оди кај свекрвата на гости: - Стави ми една ракија. - Ти во ред ли си? - Ќе ти дадам 100 денари! Свекрвата и... + повеќе

Ладна зима, снег, шлепер вози на автопат, стопира добра риба! Шоферот застанува, рибата вели: - Пари немам ако сакаш... + повеќе