Голф

Излегува едно бате од Mercedes S300 ганц нов.
Се врват некои батиња и го прашуваат?
- Еј, Љутвим, како бе Мерцедесот?
Љутвим прави онака ко у пи*ку матер фаца,
- Маа слушај, иде као Голф!

Повеќе од ВицотекаЗа време на пожар пожарникар спасува постара госпоѓа. Кога дамата минува низ прозорецот на скалите, пожарникарот и... + повеќе

Трпе се вози во воз. Наспроти него седи постар човек. Одеднаш, крај левото уво на Трпе долетува плунка. Трпе се чуди и... + повеќе

Пијаница се враќа дома касно, а жена му не му отвора. По извесно време тропање и закани, и вели: Драга, имам букет за... + повеќе

Се бара работник за на автобуска: Спецјално работно место: Мавтање на патници во автобус.