Логика

На час по логика Трпе прднал, ама цела цела училница засмрдела толку многу да и твор би паднал во несвест. Професорката лута го избркала Трпе, а овој излегува од училница и почнал да пцуе:
Трпе:
- Да ти ебам логиката...
Директорот го сретнал и го прашал зошто пцуе по логиката.
Трпе:
- Не можам да ја сконтам логиката, јас прднав цела училница засмрде, мене ме избркаа од час за да дишам свеж воздух, а тие внатре ќе умрат од смрдеа, е ај сега вие директоре кажете ми што е тука логично!!!

Повеќе од ВицотекаШто е избалансиран буџет? - Кога должиш онолку колку што си потрошил.

На училиште децата учат за именки и пишување на голема буква, па едно од децата ја прашува: - Учителке именката к“р„ се... + повеќе

Студент уловил златна рипка. Рипката: - Те молам пушти ме и ќе ти исполнам една желба! Студентот се помислил малку: -... + повеќе

Се сретнуваат сегашниот и поранешниот сопруг на иста жена. Поранешниот сопруг цинично прашува пред присутните: - Како е... + повеќе