8 март

Се враќа мажот од работа и носи цвеќе во рака.
Го гледа жената пресреќна и вели:
Ова за мене е!
Мажот:
Не за секретарката е.
Жената:
Ма како не ти е страм идиоту еден незје цвеќе а мене к*р а !!!
Мажот ладнокрвно:
Што, па да ти го дадам тебе цвеќето !!!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаРазговараат двајца студенти: - Абе, овој професоров е многу глуп. - Зошто? - Па научил 14 јазици, а се оженил со жена... + повеќе

Разговараат две деца бубалици. - Еј, моите отидоа на одмор, сега имам празна гајба! - Блазе си ти, сега можеш да учиш... + повеќе

Стојнке, цвете мој ја много те сакам, свак вечер на тебе мислу а свак пут кт ке те виду све поечке и поечке те посакују... + повеќе

Ладна зима, снег, шлепер вози на автопат, стопира добра риба! Шоферот застанува, рибата вели: - Пари немам ако сакаш... + повеќе