Коментаторки

Зошто жените не коментираат фудбалски натпревари?
Затоа што играчите не можат да трчаат колку што жените можат брзо да зборуваат!

Повеќе од ВицотекаРешил сељакот да ја пари маторицата, но бидејќи сопственикот на машка свиња живеел на крај на село за да не се умори... + повеќе

Отишле Мујо и Фата на доктор. Влегол Мујо прв во ординацијата па веднаш решил да му се пожали на докторот: - Докторе,... + повеќе

Прво гурнеш два прста па ако е поширока гурнеш три после провериш дали е влажна и почнеш такој напред- назад. Такој се... + повеќе

Вампир фатил златна рипка и таа му рекла да ја пушти и ќе му исполни една желба. Вампирот се согласил и посакал со... + повеќе