Парфем

Маж се прибира дома после средба со швалерката. Целиот мириса на парфемот на швалерката и за да се маскира малку поминал до една кафана и испил неколку ракии. Си оди дома, жена му го мириса и вели:
Да не мислиш ќе ме збуниш бе?
И со 10 парфеми да се намирисаш пак ќе познаам дека си пиел!

Повеќе од ВицотекаКасиерката во кино: - Добро човеку, зошто по трет пат купувате билет? - Па, што да правам, таму на вратата стои еден... + повеќе

Име на дете што се пече на 50 степени? - Жарко Име на дете што се пече на 100 степени? - Огнен Име на дете што се пече... + повеќе

On: • Kurvo! Ona: • Kurve se jebu za pare! On: • Kurvo volonterko!

На Трпе по телефон му се јавува неговиот пријател од Словенија и го прашува: - Па како си Трпе, како се живее во... + повеќе