Тунел

Трпе и Трпана се сексаат и Трпана му вика:
- Абе Трпе, како мобилен си во кревет!
А Трпе понесен од ситуацијата со задоволство и враќа:
- Тоа дека убаво те вибрирам, така?
Трпана:
- Не бе, туку губиш сигнал кога си во тунел.

Повеќе од ВицотекаОди малиот Трпе кај татко му: - Тато од школо ни кажаа да купиме атлас. - Сине, а да почекаме да се среди светов?

По еден медицински конгрес се наоѓаат доктор и докторка сами во хотелска соба. За време на сексот докторот и шепнува на... + повеќе

Зошто жените не коментираат фудбалски натпревари? Затоа што играчите не можат да трчаат колку што жените можат брзо да... + повеќе

Комши каде си тргнал рано сабајле. Еве комшија до аптека да ми дадат нешто за главава! А што мислиш колку ќе ти дадат... + повеќе