Гитара

Чак Норис може да свири виолина на гитара!

Вицотека

  • Во еден летен ден, Трпе решил да се освежи во една градска фонтана сосема гол додека никој не го гледа.
    Зел со себе и сапун.
    Но,...

  • Отишол некој геј на бензинска, од зорт. Си проаѓа покрај една пумпа и тоа цревото, право во задник.
    Трча исплашен пумпаџијата:...

  • Умираат сите луѓе на Земјата, се појавува Господ и вели: Сакам мажите да се наредат во две групи. Едната со мажи кои се ...

  • Трпана наполнила 50 години и решила да си направи пластична операција на вагиналните усни, за да се подмлади. Се разбудила од анестезијата по...