Мува

Чак Норис може да убие 4 камења со 1 мува.

Вицотека

 • Доаѓа идниот зет и да ја запроси девојката кај таткото:
  Би сакал да се оженам за вашата ќерка, дали ќе ми дозволите?
  Таткото:...

 • Си бил некој хакер.
  Поминувал покрај градилиште и му паѓа цигла врз глава.
  Хакерот :
  - Аман бе од овој тетрис !!!

 • Ги водат децата на посета на зоолошка градина. Запираат пред слоновите и ги прашуваат:
  - Деца, кое е ова животно?...

 • Трпана го прашува швалерот:
  Драги, некогаш си поправал ли фрижидери?
  Никогаш.
  Веднаш почнувај, затоа што ја слушнав колата...