Поп

Фаќа поп златну рибицу, па вика:
- Слушај, ќе те пушту ако ми испуниш две жеље.
- Кажи, вика рибица.
- Прва е да не сам више поп.
У т'ј момент, зима му гу рибица библију од руке и му вика:
- Ајде, марш, не си више поп. Ајде кажи гу другу жељу.
- Друга жеља ми е да не работу никад ништо, а да имам брдо паре.
Рибица га гледа, враќа му гу библију у руке, па му вика:
- Абе море, сас кога се ти заебаваш?

Повеќе од ВицотекаЖивеел некој мал црв во канализација и врска немал дека некои други живеат поинаку. Еден ден нашол стар весник, почнал... + повеќе

Затвореник конечно бега од затвор по цели 15 години одлежани во него. Уште првиот ден влегува во куќа за да краде пари... + повеќе

Типичен мачо маж се оженил со типична лепoтица и и ги објаснува правилата: - Ќе доѓам дома кога сакам, ако сакам и кое... + повеќе

Три брачни пара слават годишница на брак во еден хотел.. После вечерата секој пар оди во својата соба. Утрото, мажите... + повеќе