Златен Ѓуптин

Си фатил некој човек Златен Ѓуптин и ѓуптинов му вели:
Пушти ме добар човеку ке ти исполнам три желби.
Човекот го пуштил.
Ѓуптинот избегал.

Вицотека

 • Он:
  Ти си најсимпатичната, и најубавата девојка што сум ја видел!
  Она:
  Ма не сери, само сакаш да ме е*еш или!
  Он:...

 • Трпе и Џоле у канцеларија си разговараат:
  - Трпе, ми дојде преку глава од работа, морам малку да одморам.
  - Е, како ќе го изведеш...

 • Зошто се самоубил Хитлер ?
  - Оти му дошла сметка за плин!

 • Мујо:
  - Како помина во Aфрика ?
  Хасо:
  - Супер, утепав 2 зебри, 4 лавови и 12 ноплизови.
  Мујо:
  - Абе Хасо шо ти...