BMW X6

Гоки фатил златна рипка и нормално рипката му рекла:
- Те молам, пушти ме, ќе ти исполнам три желби.
Гоки без да размислува:
- Сакам нов BMW X6!
- Добро, а сакаш на кредит или на лизинг?
- А ти сакаш во тавче или на скара?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаДраги наши, Не можеме да го конфирмуваме нашето доаѓање ова лето, но како што работите стојат, изгледа дека ќе мора... + повеќе

Би можеле и ние да се опаметиме, но со тоа би го изгубиле националиот идентитет.

- Колку продажби направи денес? – Прашал менаџерот. – Пааа… една. – Една?!? Обично продавачите прават по 20-30 дневно.... + повеќе

Оди Македонецот кај Гркот на гости кој му е деловен партнер . Кога влегол во дворот имал што да види раскош невиден,... + повеќе