Прибор за јадење

Две бабички седнале во кинески ресторан и побарале храна и прибор за јадење. Кога келнерката им ги донела стапчињата, тие и рекле
- Ние ќерко баравме прибор за јадење, а не за плетење.

Повеќе од ВицотекаДвајца Загорци пијат гемишт и ловат риба. Штеф: Мислим, да се бум развел од своје жене, веч 2 месеца није проговорила з... + повеќе

Грк во Гевгелија седи во кафич, до него седнуваат три згодни женски. Гркот почиња да се удвара: - Ти од каде си? - Од... + повеќе

Зошто се самоубил Хитлер ? - Оти му дошла сметка за плин!

Прашуе ги учителка деца како су дошле на свет. Прво вика: - Мене ме купиле мама и тато у Америку! Второ вика: - Мене ме... + повеќе