Прељуба

Muž uhvatio ženu u preljubu te u novinama osvanuo naslov:
Jebnik zatekao jebnicu s dojebnikom u krivojebu!
U podnaslovu je pisalo:
Nakon što je odjebo, dojebnik najebo.

Повеќе од ВицотекаКомши каде си тргнал рано сабајле. Еве комшија до аптека да ми дадат нешто за главава! А што мислиш колку ќе ти дадат... + повеќе

Телефон ѕвони во станот на Трпе, пратеник во Собранието. Се јавува неговата сопруга и слуша мил женски глас: - Добар... + повеќе

Една богата вдовица се решила дека и е потребен уште еден маж во животот, па објавила оглас во весник: - Богата вдовица... + повеќе

Kako reagiraju Engleskinja, Francuskinja i Fata kad ih muž zatekne s drugim muškarcem u krevetu? Engleskinja: - Džone,... + повеќе