Договор

Доцна вечерва заврши средбата меѓу лекарите кои штрајкуваат против проектот „плата по учинок“.
Конечно они се договорија и донесоа ново правило во болниците. Од сега за време на породувањето во породилиштата освен мажите ќе смеат да присуствуваат и татковците на децата.

Вицотека

  • Зошто има штикла на компјутерот од плавуша?
    - Сакала да влезе во интернетот.

  • Бугарска тројка: двајца имаат секс, третиот пази да не им ја украдат облеката.
    Турска тројка: двајца имаат секс, третиот лежи со нож во...

  • Умрел Бил Гејтс и отишол кај Господ. Бидејки направил многу за народот и за целото општеството, Господ му рекол да бира каде сака да биде во...

  • Мајката ајкула го учела малото ајкулче како да изеде човек.
    - Значи сине кога ќе го видиш човекот, прво ќе почнеш да кружиш околу него...