10 евра

Праву женски деца за 10 евра.
Ако погрешу че ви ги врату паре!

Повеќе од ВицотекаРазговараат Русин, Французин и Македонец која им е омилена секс поза? Русинот: - Јас најмногу сакам да бидам горе, да и... + повеќе

Разговараат две комшивки: - Како тоа ти имаш пет деца и шестото ти е на пат, а јас мака мачам и не можам ни едно да... + повеќе

Писмо од Крсте печалбарот Превод: Цвето, мори Цвето! Како си ти?  Како се децата?  Како е мајка ти?  Како се комшиите... + повеќе

Тројца мажи стигнуваат во рај во отприлика исто време. Свети Петар седнал и им објаснил дека рајот станува прилично... + повеќе