Автобуска

Правам друштво на автобуска, цена по договор.

Вицотека: 

Вицотека

 • Што е најголема иронија?
  Лепа Брена на нејзиниот концерт пее - Уџи Слободно!
  А карта е 800 денари?

 • Што вика програмер кога ќе му ослабе видот?
  - Слаба ми е графичката

 • Што е недоразбирање?
  - Кога ќе ја викнеш комшивката на кафе, а таа само ќе го испие кафето и ќе си замине!

 • Се вози Перица во автобус и си пее:
  - Да беше татко ми слон, а мајка ми слоница, јас ќе бев слонче!
  Си пее понатаму:
  - Да...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА