Нокти

Чистам црно од под нокти цена по договор

Вицотека: 

Вицотека

 • Какви плати има у Македонија
  Кучка плата: не ти помага у ништо, од неа само патиш, а не можеш да живееш без неа,
  Диета плата:...

 • Ја прашува детето мајката:
  - Мамо, кога ме правевте што сакаше да бидам машко или женско?
  Мајката одговара:
  Сине, јас само...

 • На Трпе му доаѓа комшијата на гости и уште од врата зачудено го прашува:
  - Трпе бе, што си го ставил бебето да спие на плакар?!...

 • Трпе се буди во 4 часот наутро.
  - Трпано ја ќе одам по риба!
  Се спремил и излегол. Седнал во Југото и не можел да го запали....

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА