Згодна плавуша

Слатка, згодна плавуша, со плата од 10.000 евра, куќа со базен и стан во центарот на Лондон, не бара ништо, само се фали.

Вицотека: 

Вицотека

 • Разговараат Рус и Амер кој е похрабар.
  Рус:
  Јас се и измочав на Белата Куќа.
  Амер:
  А јас се исрав пред Лениновиот...

 • Си дошол мажот од работа и и рекол на жената:
  - Жено ќе ти кажам една гатанка, ако погодиш што е ќе го шетаме кучето, а ако не тогаш...

 • Tаткото завален на каучот гледа ТВ а синот пишува домашно на масата, едно време синот прашува:
  - Тато можеш да ми помогнеш околу една...

 • Жената е како кинески вентилатор.
  Прво престанува да се врти,
  потоа престанува да дува,
  а на крај само прави галама и троши...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА