Здравје

Менувам здравствена книшка за штедна.
Шифра: Здравјето е најголемото богатство.

Вицотека

 • Kaко се вика велосипед на бугарски?
  - Меѓуножно бутало!

 • Си разговараат две плавуши:
  - Знаеш ли дека оваа година Нова Година се паѓа во Петок?
  Другата:
  - Ауу само да не е 13ти!!!

 • Мујо го прашува Хасо:
  - Хасо, има ли татко ти бркови?
  - Не.
  - Епа, тогаш сум ја видел мајка ти.

 • Го прашуваат Кумановски боксер пред натпревар ?
  - Господине со какви амбиции дојдовте ?
  - Сс Воз да га ебу !!!