Одрон

Продавам куќа во периферија заради одрон на земјиштето... наскоро ќе биде во центар на градот.

Вицотека: 

Вицотека

 • Во Скопје гужва, сите коли стојат. На Трпе му чука некој на прозор. Овој отвора и прашува:
  - Друже што е работава?
  - Абе остај...

 • Кој е сонот на секое прасе?
  Да умре како свиња.

 • Оди некој дечко во трафика и му вика на продавачот:
  - Дајте ми 3 кондоми!
  - Сакате кеса?
  - Не бе, дај ми ги така, не е...

 • 1. За одмор од 5 дена доволен ти е само еден куфер.
  2. Немаш потреба постојано да го надгледуваш сексуалниот живот на твоите другари....