2 Април

Во календарот на Чак Норис, после 31-ви март доаѓа 2-ри април.
Никој не се заебава со Чак Норис.

Повеќе од ВицотекаЗнаеш другар бев во една интересна земја која се се вика Македонија. Да, сум слушнал дека има таква. Бев гостин во една... + повеќе

Трпе на суд, и судијата му вели: Господине Трпе според новите стандарди на ЕУ, ќе мора да ве осудиме за нелегално... + повеќе

Си било некое ѓаволче и решило да краде низ светот. Отишло во Африка и рекло: -Јас сум мало ѓаволче со мало куферче, и... + повеќе

Разговараат две пријателки: - Откако му побарав развод на мажот ми, не престанува да пие. Загрижена сум! - Нема за што... + повеќе