Поглед

Охридски туристички оглас:
издавам соби со поглед под езеро.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаПсихолог разговара со својот пациент и му вели: - Имам една лоша и една добра вест за тебе! - Ајде кажи ја прво лошата... + повеќе

Решил сељакот да ја пари маторицата, но бидејќи сопственикот на машка свиња живеел на крај на село за да не се умори... + повеќе

Брисел има нова стратегија за граѓаните од ЕУ. Еве ја најновата рекламна кампања: Присвојте си Грк за само 500 евра!... + повеќе

Оди Рамче по улица кога го сретнува некој пријател и го прашува: - Каде бе Рамче? - Еве идам у град да си купам одело... + повеќе