Менувам жена

Менувам жена поради еднолична исхрана,
секоја вечер за вечера пица.

Вицотека: 

Вицотека

 • Гоки:
  Ало Полиција,
  две риби овде се тепаат за мене,
  Почицијата:
  Па што е тука страшно?
  Гоки:
  Па таа...

 • Мујо му се фали на Хасо:
  - Сношти се шетав по пругата и видов прекрасна девојка заврзана на пругата. Кога ја ослободив, водев љубов со...

  • Повеќе ја сакам сестрата на мајка ми од мојата.
  • ...
 • Зошто мажот не може да биде убав и интелигентен во исто време?
  Тогаш би бил женско.