Менувам жена

Менувам жена од 120 кила за две од по 60 кила.

Повеќе од ВицотекаВлегува дечко во такси и јаде чоколадо. Таксистот му вели: Дечко чоколадото ќе ти ги расипе забите. Дечкото враќа:... + повеќе

Зошто плавуша седи на радијатор? - Го влажни воздухот!

Оди Трпе да полага за командант и комисијата му вели: - Аман бе Трпе пак ли ќе полагаш минатиот пат не знаеше да... + повеќе

Маж и жена си седат во соба, потскарани и скоро еден час си молчат. После некое време мажот и вели на жената: - Жено ај... + повеќе