Јасновидец

Нудам работа за јасновидец. Осигурување уште од првиот ден, плата 5,000 евра, стан од 200м2 на Водно, и најновиот модел на Мерцедес.
Информации за контакт:

Информации за контакт: Сам си знае каде треба да се јави!

Вицотека

 • Доктор прашува крупна пациентка дали се држи до диетата:
  - И тоа како докторе, иако морам да ви признаам дека...
 • Upeca čovek zlatnu ajkulu a ona mu kaze:
  - Pusti me i ispuniču ti jednu želju.
  - Želim da mi ku*ac bude do zemlje.
  I ajkula...

 • Која жена добива најмногу ружи за 8ми март?
  - Онаа што ќе умре на 7ми март.

 • Тато ти што сакаше, машко или женско дете?
  - Ништо бе сине, јас само сакав убаво да си поминам!