Силувач

Трпе чита оглас во весник и вели:
Слушај Трале, полицијата бара машко од 25 до 45 години, силен, малку ќелав, низок, кој ноќно време шета по паркот и силува жени!
Добро, и?
Па се мислам дали да се пријавам, можеби добро плаќаат?

Вицотека

  • Гледа цајкан банана на патот и си вели:
    Да му се сневиди, пак ќе паднам!

  • Трпе отишол во Бугарија на шопинг.
    Ја паркирал колата, и на стаклото напишал „внатре нема ништо вредно”.
    Кога се вратил од шопинг...

  • Прв состанок на дечко и девојка. Прв пат во животот и за него и за неа. Абер немаат од “оние работи“. И така си шеткаа, пиеја по сокче, си...

  • Брачен пар влегува во фаст фуд ресторан и нарачува еден хамбургер и порција помфрит. Возач на камион со жал го гледал парот како дели оброк и...