Атентатор

ФБИ објавил оглас за ослободено работно место атентатор.
Откако биле спроведени проверки, интервјуа и тестирања, останале три финалисти:
двајца мажи и жена.
За финалниот тест, агентите на ФБИ одвеле еден од мажите пред една голема метална врата и му дале пиштол.
За да бидеме сигурни дека ќе ги следиш нашите инструкции без оглед на околностите ќе го направиме овој конечен тест.
Внатре ќе ја најдеш жена ти како седи на стол...
Убиј ја!!
Мажот одговорил:
Не е можно да сте сериозни. Никогаш не би можел да ја застрелам мојата жена.
Агентот рекол:
Во тој случај ти не си вистинскиот човек за оваа работа. Земи си ја жената и оди си дома.
И на вториот маж му биле дадени истите инструкции.
Тој го зел пиштолот и влегол во собата. Се било тивко околу пет минути.
Мажот излегол со очи полни солзи:
Се обидов, но не можам да ја убијам мојата жена.
Агентот рекол:
Го немаш она што е потребно. Земи си ја жената и одете си дома.
Конечно, дошол редот на жената. И на неа и биле дадени истите инструкции, да си го убие мажот. Го зела пиштолот и влегла во собата. Се слушале истрели, еден по еден. Слушнале врескање, кршење, удирање по ѕидовите. По неколку минути, се стивнало. Вратата бавно се отворила и пред нив стоела жената, бришејќи си ја потта од челото.
Пиштолот е наполнет со ќорци - рекла таа.
Морав на смрт да го претепам со столот.
НАРАВОУЧЕНИЕ:
Жените се луди. Не си играјте мајтап со нив!

Вицотека

 • Доаѓа Мујо еден ден дома со кеса полна кондоми . Кога го видела Фата му вика:
  - Де бе Мујо што си купил толку кондоми што ќе ти се ?...

 • Спортска новинарка зема интервју од француска гимнастичарка:
  - Која е вашата омилена поза во сексот?
  - Јас сакам да сум на колена...

 • Оди крадец во аптека и и вика на аптекарката:
  - Дај ми ги сите пари!
  Аптекарката му одговара:
  - Ако немаш рецепта, ништо не...

 • Новинар интервјуира американски милијардер:
  - Како стекнавте толкаво богатство?
  - Многу едноставно. Кога стигнав во Њујорк, на...