Брачен кревет

Продавам брачен кревет,
едната половина скоро неупотребена.

Вицотека: 

Вицотека

  • Доаѓа млад ветеринар во едно село. Го сместуваат кај една вдовица. Пред да си легне и вели на домаќинката:
    - Спијте мирно, Госпоѓо, јас...

  • Ни ги укинаа визите, сеа во Ирак или Авганистан можеме преку Германија.

  • Се враќа мажот од службен пат и носи голем поклон за сопругата.
    Во рацете го држи поклонот и не може да притисне на ѕвончето на...

  • На семејниот ручек се развикал таткото:
    - Има да се ожениш и точка! Не ме интересира тоа твоето модерно „јас сум геј“. Ќе се растрчаме...