Наградна игра

Наградна игра во маркет за техника.
Ако купите шпорет модел DE Lux од 39,999.00 денари,
во релната ќе најдете една буква,
кој ќе собере 31 буква ќе добие буквар!

Вицотека: 

Вицотека

 • Се караат двајца педери:
  -Марш, педеру!
  -Марш ти, педериште едно старо!
  -А, бе ај не јади гомна!
  -Ти не јади гомна!...

 • Го прашува учителката Трпе:
  - Кажи ми Трпе, една случајност.
  Трпе:
  - Моите мама и тато се венчаа во...
 • Зошто жена не запросува маж?
  Зошто кога жена би клекнала пред маж, тој ќе почне да го откопчува шлицот!

 • Dama je otišla na odmor na Barbados. Po dolasku upoznaje crnca i poslije noci strasne ljubavi pita ga kako se zove.
  - Ne mogu da vam...