Чудно силување

Policajac Fati:
- 'Ajde Fato, da čujemo kako se dogodilo to silovanje?
Fata:
- Evo ovako, prvo me je bacio na zemlju, počeo skidati odeću, a potom svezao usta i ruke.
Da nisam raširila noge i njih bi vezao!

Повеќе од Вицотека- Жена ми свири на клавир, постариот син на труба, а помладиот на кларинет. - А ти?! - Јас седам и све трпам ?!?

Искача женска од ВЦ у кафич и му вика на келнера: Дечко ај раситни ми гу овуј новчаницу од 30 евра Келнер: Женска па... + повеќе

Го прашува газдата еден свој работник: - Си бил некогаш во Штип? Работникот: - Ехеееј колку пати. Во Штип има евтини... + повеќе

Зошто плавуша става шампон во супата? - Бидејќи на него пишува дека е свеж лимон.