Качка

Мајката ја советува ќерката:
- Ќерко немој да дозволиш уште првата вечер да ти се качи, зошто мама ќе плаче!!!
Кога се вратила ќерката дома, после првата средба и вели на мајка и:
- Мамо, ич не се секирај, не му дадов да ми се качи, мамо, јас него му се качив, па сега нека плаче мајка му !!!

Повеќе од ВицотекаШто е дипломат: Оној што ти кажува да одиш во три пичке материни, на таков начин што едвај чекаш да почне патувањето.

Што прави плавуша пред стаклен ѕид? - Размислува како да се прекачи и да види што има зад него.

- Зошто на Егејците им се големи носовите? - Затоа што воздухот е бесплатен.

Средовечен човек купува ново Порше, излага на автопат и развива брзина до 160 km/h, осеќајки како ветерот му мрси... + повеќе