Продавач

Dolazi prodavač usisavača kod babe na vrata,
- "Evo imamo nove...."
- "Nemam ja novaca za to sinko!"
- "Ma molim Vas samo mala demonstracija."
Uđe on i iz vreće istrese hrpu smeća babi na tepih.
- "Ako usisavač ovo ne pokupi do zadnje mrve, ja ću sve to pojesti!"
- "E Bogami sinko hoćeš, meni jučer isključili struju!"

Вицотека

 • Зошто мажот не може да биде убав и интелигентен во исто време?
  Тогаш би бил женско.

 • Блажо влева у кафен'то, и а прашуе келнерката:
  - Срцка, убава ли ти е домашната ракија.
  - Ааа, ка мене е убава....
  Блажо а...

 • Точно е дека алкохолот ни го крати животот,
  но со него гледаме двојно повеќе!

 • Крадецот избега во непознат правец.
  Е не бе, во познат правец ќе бега.

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА