POLICE

Zašto plavusa stavlja knjige na policijsko auto ??
Zato sto pise POLICE.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЉубов моја!!! Ако спиеш, прати ми ги твоите соништа, Ако се смееш, прати ми го твојот осмех, Ако плачеш, прати ми ги... + повеќе

Зима...Надвор вее снег... Едно врапче се мачи на ладното, лета лета и пап доле... се смрзнува. Доаѓа крава и се... + повеќе

Внукот го гледа дедото како седи без гаќи на клупата и го прашува: - Дедо бе, зошто седиш без гаќи на клупата? - Не... + повеќе

Отвараш фрижидер гледаш кутија со сладолед, отвараш кутијата со сладолед гледаш сарма! Ех, оваа моја чудесна Македонија...