Буде

Еден ден Буде не отишол на школо, другиот ден учителката го прашува каде бил, и зошто отсуствуал.
Буде: Па учителке бев на погреб
Учителката: Кој умре?
Буде: Баба ми!
Учителката: Жал ми е, а што се случило?
Буде: Епа вака, се качила на чатија и се затетеравила и почнала да паѓа, се фатила за ѓерамидите, сите ги срушила, после се фатила за олукот и олукот партали, па го скршила прозорот, па се фатила за терасата и терасата ја откорнала.....
Учителката цела во паника: Ииииииииииии ПОСЛЕ?????
Буде: Што и?! Да не ја убиеше дедо со пушката цела куќа ќе ја срушеше!!!

Повеќе од Вицотека- Абе, можеш да имаш секс? - Да чукнам во дрво, можам. - Абе и јас можам да чукнам во дрво, ама дали можеш да имаш секс...

Застанала дебелата Трпана пред чаробното огледало и го прашува: - Огледалце, огледалце кој е најубав на светов? - Па... + повеќе

Муж и жена воде љубав а он каже: Дај мало горе, дај мало доле, с`г се помакни у лево, с`г десно... Драги, јел ти мене... + повеќе

Отишол Трајче во Тетово и прв пат видел како оџата пее од минарето, па му подвикнал: - Што се дереш? Како знаеше да се... + повеќе