Имало Господ

- Мамо, мамо, учителката денес ме праша дали имам браќа и сестри кои треба да почнат со училиште наскоро.
- Убаво од неа што прашала. Што ти кажа кога и одговори дека си единец?
- Имало Господ!

Вицотека

 • Го фаќаат Столе при грабеж на банка и го носат на суд.
  Судијата:
  -Ако ги вратиш парите, ќе ти ја намалиме казната.
  Столе:...

 • Врхунац на љубомору е к'д гу келнер прашује девојку:
  - Што ќе пиеш?
  а беќар одговара:
  - Кој си бе ти да гу прашуеш што ќе...

 • Црнче се бојадисало бело.
  Оди кај мајка си и вели:
  - Мамо, мамо, види ме!
  Мајка му му удрила здрав ќотек и го избркала....

 • Машките трошат 2000 калории за секс.
  100 за самиот секс и 1900 за фалење.