Идеален маж

Како да створите идеален маж?
Со генетски инженеринг. Со вкрстување на вибратор и банкомат

Повеќе од Вицотека1. РЕТКО ЗАПОСЛЕНИ 2. ЗАПОСЛЕНИТЕ РАБОТАТ ЗА ОНИЕ КОИ НИШТО НЕ РАБОТАТ. 3. ИАКО РЕТКИТЕ РАБОТАТ ЗА ОНИЕ КОИ НИШТО НЕ... + повеќе

Каков ке биде црнец ако го фрлиш во црвено море? - Воден! Каков ке биде ако го фрлиш пак? - Изнервиран

Што е недоразбирање? - Кога ќе ја викнеш комшивката на кафе, а таа само ќе го испие кафето и ќе си замине!

На сред операција хирургот целиот испотен му довикува на анестезиологот: Брзо колега ми треба уште анестезијаза... + повеќе