Застава

Човек влегува во салон на Застава:
- Добар ден, може ли да го видам најновото Југо?
- Да повелете, еве го,
- Еј супер Е, а дали има клима ?
- Клима ...... ? Како не, има клима, а има и греачи на седишта, како и автоматски подесувач на отпорот на ветерот ... а има и едно мало копче, ако го стиснете кога ќе ја постигнете брзината од 150 км/час, автоматски се отвараат крила и полетувате, па потоа се појавуваат две манекенки и ве галат додека летате !!!
- Извини господине ама ти мене ме забаваш или ?
- Па ти прв почна !

Повеќе од ВицотекаКоја е разликата помеѓу пес и оженен маж ? - Никаква ни едниот ни другиот не ја дираат домаќинката, а комшиката би ја... + повеќе

Што и вели мајка и кога некоја плавуша излегува во град? - Ако до десет не бидеш во кревет, врати се дома.

Кога не би имало жени, дијамантот би бил обично каменче

Оди малиот Трпе кај татко му: - Тато од школо ни кажаа да купиме атлас. - Сине, а да почекаме да се среди светов?