Jајца

Една жена продавала јајца на пазар. Ги продавала по цена од 10 ден. по јајце, а сите останати жени по 5 ден.
- Аман мори женска главо, како мислиш да ги продадеш по 10 ден. кога сите ние ги продаваме по 5 ден. Ништо нема да продадеш!
- Ако, ќе почекам, никаде не брзам! - одговорила.
Негде приквечерта, пред затворање на пазарот и приоѓа еден отмен господин и и вели дека под итно му требаат 100 јајца цената воопшто не е битна.
- Жената му кажала дека има, а тој ја замолил да му ги донесе јајцата дома.
- Ќе ги донесам, никаде не брзам! - одговорила.
Ги однела јајцата кај господинот, а тој ја прашал дали сака да влезе.
- Ќе влезам, никаде не брзам!
Господинот и понудил да вечераат:
- Може, не брзам никаде!
После вечерата и понудил пијалак
- Може, никаде не брзам!
После сето тоа имале и с*кс.
- Како беше? Прашал господинот.
- Беше одлично! Утре кога на сите жени на пазар ќе им кажам дека дека ги продадов сите јајца по цена од 10 ден, дека вечерав, пиев и имав секс 3 пати, сите ќе ми завидуваат! - одговорила гордо.
- Ама госпоѓо, ние само еднаш имавме секс! - рекол господинот
- Ќе почекам, не брзам никаде!

Вицотека: 

Вицотека

 • Домашната помошничка побарала зголемување на платата.
  Газдарицата многу се налутила и ја прашала:
  Па добро Марија, кажи ми ја...

 • Навечер во парк седат дечко и девојка... така гушнати гледаат во небото. А ноќта ведра... илјадници звезди треперат, месечината полна......

 • Седат двајца каубојци во салон:
  Каубој 1:
  Го гледаш оној на шанк?
  Каубој 2:
  Кој бе, десет луѓе се?
  Каубој 1:...

 • Плавуша и се јавува на својата мајка и почнува да се жали:
  - Мамо, овој мој неблагодарен маж пак не сака да јаде леќа!
  - Ќерко,...