Сарми

Разговараат две сарми во желудникот кога налетал еден коњак. Сармиве не му обрнале внимание, ама наишол вториот - а по него одма и третиот и четвртиот.
Сармиве се зачудиле што е работава и се договориле да кога ќе наиде следниот да го застанат и да го прашаат што е работава.
Доаѓа и петиот коњак и сармиве го застануваат:
С: Што е работава бе, што се случува надвор?
К: Надвор има една јака забава.
С: Супер, одиме и ние надвор !

Повеќе од ВицотекаШто е избалансиран буџет? - Кога должиш онолку колку што си потрошил.

Две плавуши седат на кафе и разговараат за друга плавуша: - Слушна ли, се удавила пред 2 дена на река? - Како? -... + повеќе

Доаѓа Трпе дома, мртов пијан. Трпана му врзува еден шамар и му вика: - Ќе пиеш уште, а? Трпе молчи. Трпана пак му... + повеќе

Млад брачен пар во занесот на љубовната игра. Таа: - Зборувај ми нешто прљаво. Тој: - Кујната, купатилото, дневната... + повеќе