Дедо

Земал дедо некоја проститутка, ја најал, ја напил и ја легнал во кревет. Проституткава си легнала очекувајќи дека дедово е веќе стар и само ќе ја гали. Арно ама дедово ја завршил работата како треба и на крај и вика:
- А бе моме, да знаев дека си невина немаше да те легнам.
На тоа проститутката му одговара:
- А бе дедо, да знаев дека ќе ти се дигне ќе ги соблечев хулахопките.

Повеќе од ВицотекаПет совети за жените: 1. Важно е да пронајдете маж кој ќе ви помага во извршување на тешките работи и кој ќе има добра... + повеќе

Трпана се породила со двојка и лежи на породилно. Доаѓа Трпе, ги гледа децата, па оди да ја провери Трпана. Таа го... + повеќе

Влегуваат во кафич, црнец, Баци и Чае, мали Џокица, Гоки, Трпе и Трпана, Фата, полицаец, чесна сестра, Чак Норис,... + повеќе

Доаѓа швaлерот дома додека маж и' бил на работа. Нејзиниот 9 годишен син упаѓа дома ненадејно, ги здогледува и се... + повеќе