Магија или трик

Повеќе од ВицотекаСтудентка плаче во ходникот на факултетот. Поминува професор и ја прашува: - Колешке, да не паднавте на испит? - НЕЕЕЕЕ... + повеќе

Што е најлошо што може да му се случи на лилјак ? Да го фати пролиф додека спие!

Викаат дека во пивото има витамин - Б Ако испиеш едно пиво тоа ти е витамин - Б1 Две пива - Б2 Шест пива - витамин Б6... + повеќе

Градоначалникот на општината требало да одржи говор на прослава по повод 15 годишнината од службата на општинскиот... + повеќе