Излегување

Што и вели мајка и кога некоја плавуша излегува во град?
- Ако до десет не бидеш во кревет, врати се дома.

Вицотека: 

Вицотека

 • Докторите дошле до сензационално откритие:
  Направиле хибрид помеѓу бубашваба и лубеница.
  Ја сечеш лубеницата и семките сами...

 • Можеби не сте слушнале за овој рецепт,
  но сигурно сте го правеле некогаш дома!
  Име на рецепт:
  - Три свињи.
  Начин на...

 • Станала плавуша учителка и им се обраќа на децата:
  - Деца во петок ќе имате ненајавен тест?

 • Студент оди кај Професор и го моли за шестка:
  Студентот : Професоре дај пиши ми 6 да ја земам годинава, да не ме бутнат за еден испит....