Заљубен

Nakon godinu dana braka žena kaže svom suprugu:
- Znaš, bila sam glupa kada sam se za tebe udala.
A muž će na to:
- Znam draga, ali bio sam zaljubljen i nisam primijetio...

Вицотека

  • Вистински математичар е оној, кој во 2 саат сабајле вади корен од непозната!!!

  • Pita tata sina",,Sine koga vise volis ? Mamu ili tatu.''
    Sin: ,,Oboje.''
    Tata: ,,A da ja odem u Pariz, a...
  • Оди Македонецот кај Гркот на гости кој му е деловен партнер .
    Кога влегол во дворот имал што да види раскош невиден, преубав двор со...

  • Трпе и неговиот пријател којшто пелтечи се качуваат на Кораб за да планинарат таму. Само што тргнале пријателот пробува да каже нешто:...