Глобално затоплување

Метереолозите предвидуваат глобално затоплување,
Температурата на Антартикот се искачила на -47 степени!

Вицотека: 

Вицотека

  • Две макароне ќе идев да се венчав у цркву, гледа ги поп па им вика:

    - Марш надвор, не венчамо припадници на ист пол... Искачајте...

  • Испрашувале тројца лудаци колку се 2+2 под услов кој ќе одговори точно да го пуштат од лудница. Првиот: 2+2 = 300 Докторот...

  • На час по логика Трпе прднал, ама цела цела училница засмрдела толку многу да и твор би паднал во несвест. Професорката лута го избркала Трпе...

  • Е да знаете што е криза???
    Кога влeгуваш во кинеска продавница и викаш:
    Ништо, ништо, само гледам!?!