Брат

Врти Баци на син му во војска:
- Синко со среќа жена ти се породи !
- Супер тато а што имам ќерка или син ???
- Брат будало, си добил брат будало една !

Вицотека: 

Вицотека

 • Моето YUGO
  - Ѓубре кое цела ноќ мисли како да ме зафркне утрото.

 • Едно дете заебава еден џандар:

  Еј дечко, го знаеш Коле?
  - Кој Коле?
  Овој доле!

  Џандаров се

  ...
 • Вози плавуша цик цак, поминува на црвено, па се качува на тротоар.
  Човек од соседната кола и вика:
  - Да те е*е тој што ти дал...

 • Комши каде си тргнал рано сабајле.
  Еве комшија до аптека да ми дадат нешто за главава!
  А што мислиш колку ќе ти дадат за неа!!!