Отказ

Разговараат двајца комшии:
- Денес секретарката даде отказ, ме виде како се бакнувам со жена ми!

Повеќе од ВицотекаЧак Норис кога рекол дека ќе ги тепа сите по азбучен ред, од тогаш Албанците почнале да се викаат Шиптари!!!

На сви жене за Нову Годину кумановци им посакујев интернет у кујну.

Плавуша се јавува на аеродром. - Добар ден, колку трае летот до Париз? - Само момент.... - Фала многу , пријатно.

Му оди синот на татко му и му вика: Тато,тато вчера го имав првиот сексуален однос во мојот живот! -И татко му се... + повеќе