Стоперка

Ладна зима, снег, шлепер вози на автопат, стопира добра риба!
Шоферот застанува, рибата вели:
- Пари немам ако сакаш вози ме, ако не среќен пат.
Шоферот:
- Ма нема проблем, може влегувај.
После 30 километри шоферот застанува и вели:
- Слушај не е важно што немаш пари, ама дај некако да компензираме, или симни се нема возење.
Гледа рибата нема заебанција и прашува:
- Па како мислиш да компензираме?
Шоферот:
- Секс!!!
Рибата мисли па што се мора не е тешко...
Прошол сексот патот продолжува.
По 50 километри шоферот пак застанува и вели:
- Излегувај надвор и почни да правиш снешко белчо!
Рибата:
- Ама јас?
Шоферот:
- Или снешко или нема возење!
Рибата направила снешко, возењето продолжува, ама радознала го прашува шоферот:
- Ајде молим те, дај да разберам, сексот ОК го разбирам ама зошто правев снешко?
Шоферот:
- Види вака, со сексот не верувам дека ќе ме запамтиш, ама со снешкото богами ќе ме памтиш цел живот!!!

Вицотека

 • Сеќам се мама к’д ми викаше:
  К’д ќе пораснеш да ти даде господ да имаш лоши деца како што си ти!
  Ете гу с'г она ги чува и њима.

 • Како знаеш дека мажот ти е мртов?
  Сексот е на исто ниво, но можеш слободно да го земеш далечинскиот управувач.

 • Иде некој дедо 80 годишен на преглед и докторов му вика:
  - Браво бе деде имаш супер крвна слика, притисокот ти е ко на младич, добро се...

 • Дечко: Морам да ти кажам нешто.
  Девојка: И јас исто.
  Дечко: Раскинуваме.
  Девојка: Ама, јас сум трудна!
  Дечко: E...