Слика

Трпе оди кај својот адвокат и овој му вика:
- Слушај, имам лоша и ептен лоша вест.
- Кажи ја лошата прво.
- Трпана дошла до слика вредна 100.000 евра.
- И тоа е лошо!? Која е ептен лошата???
- На сликата си ти со секретарката!!!

Повеќе од ВицотекаПрослава на Нова Година во едно претпријатие. Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки: - Ох, Директоре... + повеќе

Гоки: Ало Полиција, две риби овде се тепаат за мене, Почицијата: Па што е тука страшно? Гоки: Па таа поружната победува... + повеќе

Вдовица правела колач за да му носи на маж и на гробишта. Одејќи кон гробиштата колачот и паднал. Кога жената стигнала... + повеќе

Си иде едно дечко по улица и една баба му приоѓа и му вика: - Дечко, ќе сакаш ли да ме опнеш? Дечкото: -Не бре бабо,... + повеќе